Over Mij

Laten we kennis maken

Over Mij Peak Personal Training

Ik ben Martijn Hazeleger, 23 jaar: personal trainer, student fysiotherapie, hypertrofie, strength en conditioning coach, powerlifter en eigenaar van Peak Personal Training. Als kind had ik altijd ambities om prof voetballer te worden tot ik rond mijn 14 e hartritme stoornissen kreeg. Door het ontstaan van deze aandoening kon ik mijn plezier niet meer vinden in het voetbal en ben ik toen ik 16 was begonnen met trainen bij Sportschool Bushido.

Toen ik begon met krachttraining wist ik niet goed wat ik kon verwachten maar al snel wierp het zijn vruchten af. Ik kreeg geen klachten meer van mijn hart en merkte dat mijn progressie ook anderen inspireerde om zichzelf te verbeteren in de krachtsport. Al snel raakte ik met Sportschool Bushido in gesprek en ben ik in 2017 begonnen als Fitness Instructeur.

Zelf doe ik aan de sport Powerliften, het doel hierbij is het behalen van een zo zwaar mogelijk gewicht bij de oefeningen; squat, bankdrukken en deadliften(zie foto’s onderstaand). Bij deze sport ben ik momenteel gekwalificeerd voor het Nederlands kampioenschap bankrukken waarbij ik uiterst mijn best ga doen om hier goed te presteren.

Mijn ambities liggen bij het helpen van mensen op een zo hoog mogelijk niveau, het was voor mij daarom ook een logische stap om te beginnen met de HBO studie Fysiotherapie aan THIM Hogeschool. De combinatie van ervaringsdeskundigheid met de kennis van een fysiotherapeut en de jaren ervaring als fitness instructeur maken mij daarom een ideale trainer voor de persoon die een verandering wil maken aan zijn gezondheid en fysiek.

Powerlift wedstrijd